Stress og angst

Cryosauna – effektivt mod stress, depression og angst

Cryosauna er yderst effektiv i fysisk velvære og stressbehandling.

Den korte eksponering for ekstrem kulde, der opstår under cryosauna udløser mange gavnlige reaktioner i vores krop.

Den vigtigste er frigivelse af endorfiner, hvilket forårsager en behagelig fornemmelse af velvære og lykke.

Endorfiner hjælper med at føle velvære ved at bidrage til følelsesmæssigt og fysisk velvære.

Effekten af at udsætte kroppen for kontrolleret intens kulde, gør det muligt at påvirke både fysiske lidelser, som i tilfælde af stress, angst, depression og andre tilfælde relateret til mental sundhed.

Cryoterapi er en meget effektiv alternativ behandling for mennesker, der følger en velværeorienteret proces, enten fysisk eller psykisk, og ønsker at bevare fordelene på lang sigt.

Reducer stress med Cryoterapi

Hvordan fjernes stress ved hjælp af cryosauna?

Cryosauna er en af de alternative terapier der bruges til at reducere stress og frigiver endorfiner. Endorfiner er hormoner, der er placeret sammen med hjernen og centralnervesystemet. Disse hormoner fremmer følelsen af velvære og giver smertestillende/smertelindrende virkninger.

Endorfiner udløses almindeligvis af aktiviteter, der ophidser kroppen, men det har vist sig, at den hurtige og drastiske reduktion af kropstemperaturen også udløser frigivelsen af endorfiner. Disse hormoner hjælper med at forbedre humøret, øge den kognitive funktion og kan reducere psykiske problemer, såsom stress, depression og angst.

Frigivelsen af endorfiner gør cryosauna til en behagelig oplevelse på trods af kulden, og frembringer en følelse af velvære. De humørforbedrende effekter er ikke kun kortsigtede, de kan vare i flere timer, og undersøgelser tyder på, at hvis de praktiseres regelmæssigt, kan de være i stand til at tilbyde langsigtet humørforbedring.

Udtalelse fra patienter:

Oplever en opkvikkende effekt, mere overskud, mere energi og mere glæde.

Skal du toppreforme er det en god ide med Cryosauna lige inden.

Kulden fra Cryosauna viser sig at give et boost til mere overskud.

(+45) 22 66 09 29
ig@sundikroppen.dk
Book online