Vægttab i centimeter

Vægttab

Kombiner med livsstilsændring, samt infrarød sauna. Den optimale forbrænding.

Vidste du, at du faktisk forbrænder helt op til 600 – 800 Kcal på en Cryobehandling?

Dette skyldes bla. Cryolipolysis effekt, som skabes af kuldepåvirkning og kroppens naturlige evne til at omdanne fedt til energi.

Hvordan kan Cryoterapi forbrænde kalorier?

Pr. behandling forbrændes op til 800 kcal.

På kun 1 Cryoterapi-/Cryosaunabehandling forbrænder du op til 800 kcal.

Når du er i minus 140 kuldegrader, vil kroppen forsøge at genvinde varmen. Til dette skal den bruge meget energi. Fedtcellerne er eneste kilde, kroppen har til at skabe energi.

Hele kroppen boostes og alle celler sættes igang og derved skabes der forbrænding af fedt.

Brunt og hvidt fedt på din krop

Vi har både hvidt og brunt fedt, der har forskellige funktioner i kroppen. Forskerne interesserer sig i disse år meget for brunt fedt, fordi det måske kan øge forbrændingen og reducere overvægt.

Hvidt fedtvæv indeholder blandt andet store hvide fedtceller og findes mange steder på kroppen – for eksempel under huden, inde i bughulen, omkring organer, i knoglemarven og i led. Vi har meget mere hvidt end brunt fedtvæv i kroppen. I forbindelse med overvægt ophobes hvidt fedtvæv især på maven, omkring hofterne og lårene samt i bughulen.

Brunt fedtvæv består blandt andet af brune fedtceller. Man kalder det brunt fedtvæv, fordi brune fedtceller indeholder mange flere mitokondrier end hvide fedtceller, hvilket giver vævet en brunlig farve. Mitokondrier er små energifabrikker i cellerne, der producerer den energi, som cellerne skal bruge til at vokse og udføre forskellige funktioner. Det brune fedtvæv findes få steder på kroppen i form af små depoter omkring skulderbladene og ned langs rygraden.

Brune fedtceller kan forbrænde fedt fra hvide fedtceller

En måde at aktivere brune fedtceller på er at udsætte sig for kulde. Det ved man fra forsøg, hvor man har udsat forsøgspersoner for kulde ved f. eks. at lade dem opholde sig letpåklædt i et køligt rum.

Jævnlig kuldepåvirkning af din krop aktiverer dit sympatiske nervesystem, som udskiller hormonet noradrenalin, der gør dine brune fedtceller aktive.

Så starter din krop en ret vild selvforbrændende proces.

Fra forsøg med mus ved vi, at aktivering af det brune fedt med kulde resulterer i vægttab. Man ved at selv i mennesker bliver fedtsyrer frigivet fra det hvide fedt, når vi fryser. De fedtsyrer bruger det brune fedt som brændsel til at opvarme kroppen. Jo mere aktivt brunt fedt, desto mere af det hvide fedt forbrænder vi.

Derfor er Cryosauna så effektiv i forbindelse med vægttab. Selvfølgelig også med fokus på sund livsstil.

(+45) 22 66 09 29
ig@sundikroppen.dk
Book online